(Leverings)voorwaarden en transport

All the universe conspires to help you achieve your desire. 

Paolo Cohello

Prijzen en productinformatie

Alle prijzen zijn in Euro, inclusief 21% BTW, exclusief verzendingskosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven.

Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de aktie die op het moment van bestelling worden vermeld.

Ondanks de constante zorg en aandacht die aan de samenstelling van deze website besteed wordt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Alle pagina’s en prijzen kunnen op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.

Heb je iets gezien dat je wilt bestellen?

Sommige artikels worden uit voorraad geleverd, andere op maat gemaakt bij een bestelling.

Wil je een vrijblijvende offerte stuur dan een mailtje met details over het gewenste artikel, maat en afwerking. Meta contacteerd jou met  een offerte die bestaat uit:

  • (de kostprijs voor het maken van het juweel.
  • Eventuele poortkosten  (AANGETEKENDE ZENDING MET VERZEKERDE WAARDE) kunnen op dit moment berekend worden via de site van de bpost.be  Alternatief kan je het juweel ook zelf afhalen.

We maken schrijftelijke afspraken over de manier van betaling (cash of overschrijving) bij wederzijdse goedkeuring en na ontvangst van de betaling, word jouw bestelling afgewerkt.

Werk op bestelling / op maat

Bestellingen die op maat gemaakt zijn, worden niet terug genomen. Als het werk aan het juweel begonnen is, kan de maat mogelijks niet meer gewijzigd worden. Indien mogelijk kan het juweel aangepast worden tegen een overeen te komen extra kost.

Intelectueel eigendom

De ontwerpen, zelfs uitgevoerd volgens de aanwijzingen van de klant, blijven eigendom van Meta Zahren.

Garantie

Meta Zahren verleent u een garantie op verborgen gebreken ontstaan door het maakproces. Deze garantie is 24 maanden geldig vanaf de aankoopdatum (factuur geldt als bewijs).  Deze garantie is niet geldig bij schade veroorzaakt door verkeerd gebruik of normale slijtage…  Elke herstelling moet gebeuren door Meta Zahren.  Zo niet vervalt de garantie.

Herstellingen

Bij herstellingen die buiten de garantie vallen wordt een vrijbljvend bestek opgemaakt voor de herstelling. 

Op de door Meta Zahren uitgevoerde herstellingen geldt een garantietermijn van één jaar op de herstellingsfouten.

 

Close Menu