colofon

Site Eigenaar:

Meta Zahren
GSM: 0474 095 928
BE 0835.060.528 

 

 

 

 

 

Meesterstempel Meta Zahren

Colofon & Voorwaarden

Toepasselijkheid

Als mijn sites bezoekt stem je stilzwijgend in met de toepasselijkheid van de disclaimer op mijn site.

Privacybeleid

Alle informatie die je verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld; persoons- of adresgegevens uitsluitend gebruikt waarvoor je ze hebt verstrekt en niet doorgegeven aan derden.

DISCLAIMER

Ondanks de constante zorg en aandacht die aan de samenstelling van deze website besteed wordt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Alle pagina's kunnen op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.
De eigenaar van de site kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de informatie welke die gelinkte sites verstrekken of hebben verzameld. Een link naar een andere site is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker. De informatie die op deze site wordt verstrekt en op de gelinkte sites is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Zo is de site eigenaar op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade, direct dan wel indirect, die de bezoeker of gebruiker van de website en/of derden lijden als gevolg van het gebruik van informatie, materiaal en/of diensten van de website en/of als gevolg van het gebruik van informatie, materiaal en/of diensten van de websites verbonden aan de website.

Doel

De inhoud van deze website is van algemene aard en louter inormatief, niet bedoeld als persoonlijk, professioneel of ander advies.

Copyright

De teksten, afbeeldingen en andere items op de website worden door het auteursrecht beschermd.
Voor meer informatie lees ook de afbeeldingen copyright.

Algemene voorwaarden   vindt U hier